Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.10.2018
Vítejte na NINEX.cz
Vítejte na NINEX.cz carbon rámy a díly z carbonu pro Vaše kolo číst celé
26.10.2018
Doporučujeme přilbu na kolo NINEX s výsuvným sklem
Doporučujeme přilbu na kolo NINEX s naší přilbou NINEX s výsuvným sklaem si již nikdy nezapomenete brýle na kolo :) https://www.ninex.cz/Prilba-na-k... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
26.12.2019
WATTMETR na osách obou pedálů ! pedály FAVERO ASSIOMA DUO kompozit/ocel, černé
WATTMETR na osách obou pedálů ! pedály FAVERO ASSIOMA DUO kompozit/ocel, černé číst celé
08.12.2019
NINEX-SL rám BOOST MTB CARBON 29er TORAY T1000 ULTRALIGHT 980gr
NINEX 29" BOOST T1000 carbon rám pro osu 12mm-148mm pro 12sp sady číst celé
08.06.2019
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK Nejrychlejší vstřebatelnost HOŘČÍKU ! číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
    1. Obchodní společnosti Vladimír Bědajanek (Fyzická osoba, majitel značky niniex.cz dále jen e-shop, provozovna servis a výdejní místo)

      se sídlem Na Sovinci 859/15, 724 00 Ostrava 24

      identifikační číslo: 60773928

      DIČ: CZ7509025513

      číslo provozovny: 1001339860

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  1. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

WATTMETR na osách obou pedálů ! pedály FAVERO ASSIOMA DUO kompozit/ocel, černé
26.12.2019
WATTMETR na osách obou pedálů ! pedály FAVERO ASSIOMA DUO kompozit/ocel, černé
WATTMETR na osách obou pedálů ! pedály FAVERO ASSIOMA DUO kompozit/ocel, černé číst celé
NINEX-SL rám BOOST MTB CARBON 29er TORAY T1000 ULTRALIGHT 980gr
08.12.2019
NINEX-SL rám BOOST MTB CARBON 29er TORAY T1000 ULTRALIGHT 980gr
NINEX 29" BOOST T1000 carbon rám pro osu 12mm-148mm pro 12sp sady číst celé
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
08.06.2019
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK
NOVINKA! MAGNESLIFE ACTIVE DRINK Nejrychlejší vstřebatelnost HOŘČÍKU ! číst celé
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
07.06.2019
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici !
Dětské dresy pro Vaše ratolesti jsou nyní k dispozici ! číst celé

    Logo    logo      Cyklobazarek.cz  

 

                                                            

Kontakty

Vladimír Bědajanek Majitel značky NINEX

Ostrava - Stará Bělá

Na Sovinci 859/15

72400

Tel: +420 732 562 562

IČ: 60773928

Dič.: CZ7509025513

Email.: ninexcarbon@gmail.com

www.ninex.cz

Najdete nás zde:

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.